Vår husrenovering i Stockholm

Jag och min familj ville flytta till ett gammalt, stort och charmigt hus, men vi misstänkte att vi då också skulle behöva hitta någon som utför husrenovering i Stockholm om vi skulle få ett hus till rimligt pris. Familjen hade växt, lägenheten började bli trång och vi ville att barnen skulle få varsitt rum. Därför skulle flytten bli av så fort vi hittat rätt hus.

Jakten på hus började

Vi besökte olika fastighetsförmedlingar och sökte på nätet efter det hus vi ville ha. De flesta av de hus vi hittade som uppfyllde våra önskemål krävde också att vi fick hjälp med husrenovering av en firma i Stockholm.

Vi åkte runt på husvisningar, tittade, drömde och fick många inspirerande tips till vårt nya boende. Det tog längre tid än vi trodde att hitta ett hus som vi bestämde oss för, det fanns så många spännande hus att besöka. Till slut bestämde vi oss för ett hus och det blev vi som vann budgivningen och vi blev ägare till vårt nya hem!

Firma i Stockholm för husrenovering

Huset vi köpte var i stort behov av renovering, något vi behövde hjälp med. Vi började med att googla på svensk husrenovering stockholm och vi hittade direkt en firma som utförde husrenovering i Stockholm och som uppfyllde våra behov. Vi tog kontakt och de lämnade en offert till oss som vi var nöjda med.

En otrolig hjälp

Den firma i Stockholm som hjälpte oss med husrenoveringen gjorde ett fantastiskt jobb, från början till slut. De hjälpte oss med planeringen av renoveringen och under hela arbetet höll de oss uppdaterade om arbetet som hantverkarna gjorde. Det märktes att det var en firma med kunskap och erfarenhet inom området, vi upplevde dem som mycket proffsiga. När allt var klart så städade firman till och med vårt hus! Vi kan inte säga hur tacksamma vi är för allt de gjorde för att vi skulle få vårt drömboende klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *