trappstädning Stockholm

Eget företag inom trappstädning Stockholm

Det finns få branscher som är så välbetalda och heta för tillfället som trappstädning i Stockholm. Om du är ung, hungrig på att växa och lyckas i världen så borde du starta en egen städfirma och arbeta med at just rengöra trapphus. Det krävs inte mycket erfarenhet för att kunna utföra denna typ av trappstädning i Stockholm och det administrativa delarna kan man lära sig själv på egen hand framför datorn. Att anställa egna städare är även otroligt enkelt i en stad som Stockholm där högkonjunkturen har flödat under många års tid. Det har gått så bra för företagen, och i kombination med en ökad invandring har förutsättningarna för att anställa egen städpersonal aldrig varit såhär bra.

Fakturera för trappstädning i Stockholm

En stor tröskel som man dock behöver ta sig över är att lista ut hur man fakturerar för trappstädning Stockholm. Det finns som tur är flertalet företag som förenklar den processen emot en viss procent av alla summor som faktureras. Det är dock enbart värdefullt till en början då summorna är så pass små att den procenten inte betyder någonting. När det kommer upp till stora summor så kan den procenten motsvara en heltidslön för en ekonomichef. Man måste därför prioritera rätt till en början så att man inte spenderar massa tid och framför allt pengar i onödan. Tiden kan dock vara mer värt än vissa kostnader när man driver eget, spå det är viktigt att ha i åtanke.

Hur arbetar företaget?

Städfirman är känd i branschen för att aldrig slarva med sin trappstädning i Stockholm. De är även genuint omtyckta av alla sina kunder och före detta kunder på grund av att de arbetar med en nöjd kundgaranti samt att de alltid lämnar en kostnadsfri offert. De arbetar över hela Stockholm med att erbjuda sina städtjänster.

Kontakta företaget direkt så återkommer de med en kostnadsfri offert inom loppet av max ett par dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *