Proffsiga snickare i Stockholm

Letar du efter snickare för jobb i Stockholm så är du välkommen att kontakta oss och berätta vad det är du vill få gjort. Vi har många års erfarenhet och våra snickare har gjort jobb överallt i Stockholm så det finns gott om referenser om du vill veta mer om oss.

Husrenovering eller nybygge

Har du flyttat till ett nytt boende, ett hus som kanske sett bättre dagar och verkligen behöver en totalrenovering? En del kan den händige kanske göra själv men för annat behövs proffs. Vi är ledande snickare Stockholm och vi kan det mesta som har med bygge att göra, vare sig det gäller småjobb eller riktigt stora. För självklart kan vi bygga helt nytt också om det är vad som önskas. Vi kan göra det mesta från stomresning till inredningssnickerier precis som du vill ha det. Påplatsenbyggda garderober som utnyttjar glömda hörn brukar vara populärt till exempel.

Snickare för köksinredning i Stockholm

Köket är husets hjärta och därför är det extra kul om vi får hjälpa dig att göra ditt kök precis som du vill ha det. Vi kan bygga nytt på plats eller renovera de bitar som behövs. För dig som vill ha rejäl förändring kan vi självklart också bygga om köket om det behövs. Köket är verkligen viktigt att satsa på både för samvaro och matlagning. Vi gillar att bygga kök. Det finns så många spännande utmaningar för att få det funktionellt och trivsamt på samma gång. Ett stort lantkök med gott om arbetsytor ger helt andra utmaningar än ett litet lägenhetskök där allt måste få plats på liten yta.

Tänk dig ett komplett kök där våra snickare får gå all in och göra såväl bänkar och skåp som matbord och stolar. En köksö som pricken över i, kanske? Allt är möjligt om du anlitar våra proffsiga snickare här i Stockholm. Kontakta oss redan idag och berätta vad du behöver hjälp med så ser vi vad vi kan göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *