Plattsättare för plattsättning i Västerås

Ska du kakla om badrummet eller lägga ett klinkergolv i din bostad eller kontor i Västerås – anlita en kunnig plattsättare. Nya plattor ger direkt rummet ett nytt och fräscht utseende. Men det är mycket att tänka på när det kommer till plattsättning. Underarbetet behöver vara bra gjort för att plattan ska få en jämn yta att fästa emot. Det ska blandas fix, plattorna ska skäras och sättas upp jämnt och när plattorna är på plats är det dags för fogning. Detta är moment som kräver precision, tålamod och kunskap för att få till på ett bra sätt.

Plattsättare Västerås – för alla plattsorter

Du kan självklart ge dig på att göra plattsättningen själv om du vill, men det går fortare om du låter en erfaren plattsättare i Västerås utföra den åt dig. Då slipper du köpa verktyg och bli irriterad på kakelplattor som sitter snett eller spricker. När du anlitar den främsta plattsättare Västerås kan du vara säker på att din plattsättning blir korrekt utförd efter konstens alla regler. De kan hantera alla sorters plattor och följer dina önskemål kring hur plattsättningen ska se ut. Det spelar ingen roll om du bara vill ha kakel över diskbänken, hela badrummet omkaklat eller nytt klinkergolv i hallen – de löser det åt dig och du får självklart garanti på arbetet.

Välj rätt plattor

Det finns en uppsjö av olika sorters kakel, klinker och mosaik att välja mellan. Det gäller inte bara att tänka på utseendet i form av färger, mönster och storlekar. Du behöver även tänka på dess struktur, egenskaper och vilken funktion plattorna ska ha. Klinker är starkare än kakel och är därför mer lämplig på golv. Det är till exempel bra med en blank yta i köket för det är lätt att torka av, men på golvet i duschen bör det vara en strukturerad platta för att minska risken att halka. En plattsättare kan ge dig råd när det kommer till valet av plattor för din plattsättning i Västerås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *