Personliga tatueringar hos rottenmind tattoo

Går du i tankar om att tatuera dig är rottenmind tattoo en duktig konstnär att rekommendera. När du tatuerar dig hos rottenmind tattoo kan du räkna med att fokus läggs på detaljer och målet är att du ska få din vision uppfylld, gärna bättre än du vågat önska. På studion använder man sig av uppdaterade tekniker och mindre nålar som innebär att tatueringarna lättare blir detaljrika.

Om rottenmind tatto

Rottenmind tatto är en uppskattad tatuerare från England som numera befinner sig i Sverige. Hos en Underskattad rottenmind tattoo hittar du en stor passion för det konstnärliga uttrycket. Tatueraren har många års praktik bakom sig som är uppbackad av ännu fler år som aktiv tatuerare som inspireras från världen över. Han har mycket goda kundrecensioner vilket är fullt förståeligt när du kollar in hans portfolio. Hans öga för detaljer är unikt vilken skapar ett konstverk du själv inte kommer kunna sluta titta på.

Önskar du boka in en tid hos Rottenmind Tattoo vill tatueraren att du skickar med referensbilder på ditt önskade motiv, förklaring på hur du tänker och en bild på kroppsområdet där tatueringen ska sitta. Tatueraren är engelsk, så tänk på att skriva din förklaring på engelska. Genom att skicka bilder blir det lättare för konstnären att förstå din vision och kan anpassa bilden efter din kropp. Vill du ha hjälp att reda ut din vision kan du alltid boka in en konsultation.

Japansk-inspirerad tatueringsstil

Aron, tatueraren, har alltid inspirerats av den japanska stilen av tatuerande. Den japanska stilen anpassar sig efter varje individs kropp och har många detaljrika symboler. Detta innebär att du får en tatuering som är väl anpassad efter din kropp och du får en tatuering där varje detalj i bilden räknas.

Hans favoritstilar att arbeta med är mandalas, blommor och djurporträtt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *