Målare Ekerö

”Min sponsor är Målare på Ekerö”

Vi ska träffa en nykter alkoholist vars nuvarande och sedan 30 år tillbaka sponsor är en erkänd målare på Ekerö. De har varit vänner sedan lågstadiet på Ekerö och denna anonyma person säger att denna målare är den mest genuina människa som denna planet någonsin sett. Hur många gånger som han har hjälpt honom låter han vara osagt. Det är alldeles för personligt för att den informationen ska finnas ute i en intervju, säger personen i fråga. Allvaret i hans röst säger dock mer ön vad han annars hade kunnat sagt. Det blir tydligt att speciell målare på Ekerö har varit mer än bara ett stöd under dessa år. Det lät mer som att han hade hjälpt honom upp ur den djupaste graven och fått honom att älska livet igen!

Hur arbetar denna målare Ekerö?

– Jag vet inte riktigt hur min vän som är målare arbetar men jag vet åtminstone att han är uppskattad av sina kunder på Ekerö. Från en gemensam kompis har jag hört att han är väldigt fokuserad på kundens bästa och sådana saker är alltid viktiga för att kunden ska känna sig säker och nöjd över det arbetet som utförts. Med deras unika erfarenhet har jag även hört att de aldrig någonsin haft en enda missnöjd kund vilket kanske talar för sig själv.

Arbetar de med kostnadsfria offerter?

Jag tror att företaget arbetar med att erbjuda sina potentiella kunder kostnadsfria offerter så att de blir nöjda. Det är en viktig sak när det kommer till att ragga kunder vilket jag tar förgivet att de använder sig av. Annars är det svårt att bli en branschledande målare på Ekerö. Det är nämligen A och O när det kommer till nykundsförsäljningen på företaget.

Kontakta företaget direkt för en kostnadsfri offert så återkommer de till er och bokar upp en tid och plats för att räkna på ert projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *