Mäklare i Stockholm

Ska du sälja din lägenhet i Stockholm vill du ha en professionell mäklare vid din sida. En Professionell mäklare stockholm kommer att attrahera mer folk och förhoppningsvis trissa upp priserna något. Eller ganska mycket förhoppningsvis. Vi första anblick kan det tyckas dyrt när man anlitar en mäklare men det är det inte. Det går att sälja själv men du får så mycket genom en mäklare att det aldrig kommer att löna sig att göra det själv. Du får styling av ditt hem, en riktigt bra marknadsföring, bra prissättning av din lägenhet och massa andra tips och råd. Du kommer även få vissa erbjudanden om flyttstäd när du anlitar en mäklare i Stockholm. De har allt som oftast bra kontakt med flyttfirmor som kan hjälpa till att städa eller bära saker.

Mäklare i Stockholm gör jobbet

Du behöver nästan inte lyfta ett finger efter att du har anlitat en mäklare i Stockholm. Efter att du har skrivit på ett kontrakt som säger att du inte ska anlita några andra mäklare så kommer de att ge sitt allt för att få din bostad såld. Tänk på att det alltid är du som väljer om du vill sälja eller inte. Om du inte får det pris du vill ha så är det inget som säger att du måste sälja.

Två prisklasser på mäklare

Ofta kan du välja mellan två prisklasser när du ska anlita en mäklare. Det första alternativet är att anlita en som har ett fast arvode. Oavsett priset på din bostad så vet du vad du kommer att betala. Eller så tar du det andra alternativet. Det är en fast kostnad plus att mäklaren ska ha en viss procent av slutsumman. Vilket du väljer är upp till dig. Vissa tror att mäklare anstränger sig lite mer för de som väljer det sistnämnda alternativet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *