Jämför kontorsstädning i Stockholm

Letar du efter professionell kontorsstädning i Stockholm? Genom att anlita en seriös städfirma kan du få utbildad personal som tar hand om hela ditt kontor åt dig. Det är inte alltid lätt att hinna med både verksamhet och städning på egen hand, men det är här en städfirma kommer in i bilden.

De allra flesta företag har idag valt att anlita en städfirma för att få hjälp med städningen – både för att det är enklare, men också för att arbetet blir mer ordentligt och grundligt utfört. Du kan enkelt få uppseendeväckande kontorsstädning Stockholm som överträffar alla dina förväntningar varje gång. Det gäller bara att hitta rätt företag!

Beställ offert – Kontorsstädning i Stockholm

Det enklaste sättet för dig att få reda på vilken städfirma som passar bäst för ditt företag är genom att beställa offerter. Du kan be om offerter på kontorsstädning i Stockholm från flertalet städfirmor, och därefter jämföra i lugn och ro. Med en offert får du snabbt koll på både pris och innehåll, så att du kan hitta en städfirma som du känner dig trygg med.

Att beställa offerter är både enkelt och kostnadsfritt. Vill du jämföra många firmor samtidigt kan du med fördel använda en jämförelsetjänst som gör hela jobbet åt dig. På så sätt slipper du leta runt själv och får svar från alla städfirmor som vill ta sig an uppgiften.

RUT-avdrag för företagare?

Som privatperson har du rätt att använda RUT-avdraget för att sänka dina kostnader när du anlitar städfirma till ditt privata hem, men vad gäller för företagare? Anlitar du ett städföretag för städning på ditt kontor kommer du inte att kunna använda dig av RUT-avdraget. Däremot är det fullt möjligt för dig att dra bort momsen. Kom ihåg att informera städfirman i samband med att du beställer offert att det är just ditt företag som ska faktureras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *