Behöver du akupunktur i Stockholm?

Har du ont i axlarna och ryggen kan det hjälpa med akupunktur i Stockholm. Besök din vårdcentral och be din läkare att skriva en remiss till någon klinik som är anlitad av regionen, då behöver du bara betala samma pris som när du besöker din vårdcentral. När du betalat tillräckligt mycket för att få ett frikort behöver du inte betala när du får akupunktur i Stockholm förrän frikortet utgått igen. Om du inte besöker läkaren på din vårdcentral utan själv vill hitta en Marknadsförd akupunktur Stockholm är det en bra idé att googla på de kliniker i Stockholm som arbetar med akupunktur.

Akupunktur i Stockholm

I Stockholm finns det många privatpraktiserande kliniker som har personer som jobbar med akupunktur. De brukar för det mesta ha en gedigen utbildning och lång erfarenhet av akupunktur. Du kan därför besöka någon som är duktig på akupunktur i Stockholm utan remiss från en läkare. Du får ligga på en brits och akupunktören sätter fast små nålar som stimulerar musklerna varje gång han/hon vrider lite på dem. Du kommer få genomgå flera behandlingar innan du känner dig bättre och smärtan till slut försvunnit.

Fördelar med akupunktur

Förutom att akupunktur hjälper mot olika sorters smärta, som axlar och rygg som redan tagits upp, hjälper det också bra mot migrän och mensvärk. Du behöver heller inte ha smärta för att få akupunktur, lider du till exempel av ångest och svår stress kan det också hjälpa mot det. Förut var det ofta massage som gavs för dessa åkommor, men det har genom forskning kommit fram att akupunktur är precis lika bra att få, i många fall är akupunktur även effektivare. Om du har problem med sömnen är det bättre att först prova akupunktur än att börja med sömntabletter, eftersom det är mycket skonsammare och inte vanebildande som tabletter är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *